Forum Kamery Webcams
Wrzesie 05, 2008, 08:47:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum zostało uruchomione!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa kamera  (Przeczytany 7371 razy)
5Marcin
Nowy użytkownik
*

« : Luty 27, 2008, 03:59:11 »

Czy tu ktoś zagląda? Jakiś tydzień temu dodałem kamerkę ale jej nie ma czemu? Co?
tokan
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 23, 2008, 07:24:18 »

Nie przejmuj się ,chłopie! Jakieś dwa lata temu, na tym właśnie forum, ogłoszony był konkurs na ilość dodawanych linków do kamer. Kamerki dodawało się w... setkach linków! Były oczywiście i nagrody - sam w jednej edycji wygrałem kamerkę internetową. Nagle, wyobraź sobie, nie odwołując ostatniej, kwietniowej edycji konkursu (a było kilku ostrych zawodników, którzy ambitnie i na wyścigi dodawali linki do nowych kamer poświęcając swój cenny czas ), bez żadnego ostrzeżenia, forum przestało działać! Reaktywowano je po kilku miesiącach - jednakże była to totalna reaktywacja: trzeba było jeszcze raz zakładać konto, "starzy" użytkownicy, np z tytułem: "zasłużony dla forum"  startowali od nowa ze wszystkim - po prostu konta zostały wyzerowane, bez słowa przeprosin za zmarnowany czas z dodawaniem linków do nowych kamer. Dodane kamerki oczywiście zostały przypisane do stron Webcams, jednak bez słowa, w jaki sposób się tu znalazły. A teraz admin apeluje o "ożywienie" forum... Jest sens ożywiać? Na jak długo? Myślę, że jest nas więcej - zrażonych użytkowników tego forum.  Wesołych Świąt.     
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2008, 07:31:19 wysłane przez tokan » Zapisane
tokan
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 28, 2008, 10:33:01 »

http://walbrzych.worldcam.pl/wolk/
zupełnie świeża. uruchomiona 21-03-2008 ( ale cienka jakość...
Smutny 
deili
Administrator
Użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 30, 2008, 01:54:37 »

Pretensje jak najbardziej uzasadnione, niestety zostałem sam do obsługi tej strony.
Poza nią mam też życie rodzinne i prace z której muszę się utrzymać.
A niestety doba ma tylko 24 godziny Smutny
Z tym forum dałem sobie na razie spokój ponieważ są ważniejsze rzeczy do wykonania na tej stronie.
Choć jeśli chcesz się podjąć utrzymania i rozwoju tego forum, to mogę ci dać nawet Admina i życzyć powodzenia Uśmiech (pomimo że z uśmieszkiem to jednak poważna oferta, jak by co wal na gg 1888000)
Co do kamerek jutro (upss, dzisiaj, ale za dnia) na pewno pojawią się w katalogu

« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2008, 04:53:26 wysłane przez deili » Zapisane

tokan
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecie 02, 2008, 10:17:35 »

Dzięki za propozycję, ale... sam poszukuję jakiegoś sposobu na wydłużenie doby i nic rozsądniejszego, jak przeprowadzka na Merkurego nie widzę. Tamtejszą dobę spokojnie można podzielić pomiędzy kilka etatów i jeszcze spokojnie zostanie na życie rodzinne i towarzyskie  Uśmiech
Zaglądam tu tylko z ciekawości, przy okazji wirtualnego odwiedzania "rodzinnych śmieci" - na real, niestety, nie ma czasu - również praca, praca, praca...
W poprzednim poście: to nie pretensje tylko żal czasu straconego bezproduktywnie, nieefektywnie i ... bezpowrotnie.   
Pozdrawiam
PS a propos rodzinnych śmieci... Prosiłbym o mały remanent posród krakowskich kamer internetowch. Jest tyle ciekawych ujęć live oraz z możliwością samodzielnego sterowania kamerą, a wyeksponowane są jakieś firmowe kamerki o obrazie wielkości znaczka pocztowego Uśmiech Bezpośrednie linki dostepne są na  http://www.krakow.pl/kamera/rynek2/index.php
« Ostatnia zmiana: Kwiecie 05, 2008, 12:51:47 wysłane przez tokan » Zapisane
Zahuś
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Sierpie 19, 2008, 04:12:28 »

Cześć - tu Zahuś. To ja dodam nasze 3 x SNC-RZ30P i 1 x RX-570P - wszystkie są w Szczecinie - widza miasto i port. Wszystkie mają sterowanie wektorowe - i ruchem i zoomem. Dodatkowo można pstrykać zdjęcia. Pozdrawiam Admin Zahuś
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!